2024 Yılı Hizmet İçi Eğitim Faaliyetleri


03 Ocak 2024 tarihinde İç Denetim Birimi Başkanı Serkan SEVİMLİ tarafından Rektörlük DESEM 15 Temmuz Şehitler Salonunda idarecilere yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Kılavuzu Hakkında Eğitim” düzenlenmiştir.

03 Ocak 2024 tarihinde Ozan Öncel METİN tarafından Rektörlük DESEM 15 Temmuz Şehitler Salonunda personele yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Kılavuzu Hakkında Eğitim” düzenlenmiştir.

04 Ocak 2024 tarihinde İç Denetim Birimi Başkanı Serkan SEVİMLİ tarafından Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Kılavuzu Hakkında Eğitim” düzenlenmiştir.

04 Ocak 2024 tarihinde Ozan Öncel METİN tarafından Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda personele yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Kılavuzu Hakkında Eğitim” düzenlenmiştir.

05 Ocak 2024 tarihinde İç Denetim Birimi Başkanı Serkan SEVİMLİ tarafından Tıp Fakültesi Prof. Dr. Ömer YİĞİTBAŞI Konferans Salonunda “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Kılavuzu Hakkında Eğitim” düzenlenmiştir.

05 Ocak 2024 tarihinde Ozan Öncel METİN tarafından Tıp Fakültesi Prof. Dr. Ömer YİĞİTBAŞI Konferans Salonunda personele yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Kılavuzu Hakkında Eğitim” düzenlenmiştir.

26 ve 30 Ocak 2024 tarihlerinde Ozan Öncel METİN tarafından Tıp Fakültesi Prof. Dr. Ömer YİĞİTBAŞI Konferans Salonunda dört ayrı oturum halinde “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Eğitimi” düzenlenmiştir.

04, 05, 06 ve 07 Mart 2024 tarihlerinde Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Rektörlük DESEM Bilgisayar Laboratuvarında  8 ayrı oturum halinde “Etkili Kurumsal Web Sayfası Yönetimi ve WordPress Eğitimi” düzenlenmiştir.

06 ve 07 Mart 2024 tarihlerinde Doç. Dr. Fidan NURİYEVA tarafından OnlineDEU (SAKAI) üzerinden “Microsoft Word Eğitimi” düzenlenmiştir.

13 ve 14 Mart 2024 tarihlerinde Doç. Dr. Fidan NURİYEVA tarafından OnlineDEU (SAKAI) üzerinden “Microsoft Excel Eğitimi” düzenlenmiştir.

13 Mart 2024 tarihinde Ozan Öncel METİN, Nilüfer YILDIRIM ve İsmail ÇETİN tarafından Rektörlüğümüz DESEM Bilgisayar Laboratuvarında, Koruma ve Güvenlik Biriminde görevli personele yönelik “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik, Belgenet, Oracle ve Enibra Eğitimleri” düzenlenmiştir.

15 Mart 2024 tarihinde Doç. Dr. Gökhan DALKILIÇ, Seyhun TUZKAN ve Tevfik AKTUĞLU tarafından OnlineDEU (SAKAI) üzerinden “Bilgi Güvenliği Eğitimi” düzenlenmiştir.

20 ve 21 Mart 2024 tarihlerinde Doç. Dr. Fidan NURİYEVA tarafından OnlineDEU (SAKAI) üzerinden “Microsoft PowerPoint Eğitimi” düzenlenmiştir.

27 ve 28 Mart 2024 tarihlerinde Doç. Dr. Fidan NURİYEVA tarafından OnlineDEU (SAKAI) üzerinden “Google Uygulamaları Eğitimi” düzenlenmiştir.

19 Mart – 07 Mayıs 2024 tarihleri arasında AKADEMİ-DE ve Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliğinde Dr. Öğr. Üyesi Ziyacan BAYAR, Çetin Can KARADUMAN ve Hasan MAVİ tarafından Adalet Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Laboratuvarında 3 ayrı gruba yönelik “CANVA Yazılı Üzerinden Sosyal Medya Odaklı Temel Görsel İletişim Tasarımı Eğiticinin Eğitimi Sertifika Programı” düzenlenmiştir.

28 Mart 2024 tarihinde Prof. Dr. Ömür N. ÖZMEN, Prof. Dr. Güzin ÖZDAĞOĞLU, Meltem YILMAZ ve Özben AKARCA ÖZKAN tarafından İşletme Fakültesi Z-06 Mavi Salon’da “TYÇÇ Yükseköğretim Yeterlilikler Çerçevesi – Bilgi Paketi Program Çıktıları İlişkisi Değerlendirme Toplantısı ve Yenileme Eğitimi” düzenlenmiştir.